lunes, 9 de julio de 2012

Fastvínic

Fastvínic és un espai on reten homenatge al producte local, estacional i ecològic a través de l'entrepà.  També hi ha oferta d'amanides i altres entrants variats típics catalans i que respecten la naturalesa de les estacions de l'any, així com els postres. Tot sota la supervisió de Sergi de Meià, Premi Nacional 2009 al Cuiner Jove de l'Any. Cal mencionar la carta de 24 vins catalans escollits per acompanyar els entrepans i molt bons els que hem provat, per al meu gust, i la cervesa com un producte artesanal i també molt bona.
Hi hem anat varies vegades i la veritat és que és un lloc molt agradable i divertit d'anar ja sigui abans de fer un cinema o per passar una estona en bona companyia i no voler gastar gaire, doncs és un preu molt encertat donat que la qualitat és molt bona. M'encanta la gran pissarra que hi ha a la paret on hi pots escriure la teva experiència i sensació d'haver estat allà o el que et vingui de gust i el fet de que tot és majoritàriament de fusta i de colors freds que acompanyen a una bona relaxació i a la comoditat. No cal reserva ja que arribes, demanes i pagues i després agafes taula mentre esperes que t'ho portin, però cal dir que gairebé sempre és ple de gent, sobretot de joves.

Aquí us presento alguns dels entrants, amanides, entrepans i postres que hi hem menjat... 

Entrants

 Olives variades.
Molt bones, les típiques d'aperitiu.

Croquetes de pollastre.
Molt bo el farcit i el cruixent de l'arrebossat.



Amanides

Amanida de formatge cantell, rúcula i espinacs.
Una ensalada molt variada i fresca i amb gustos molt contrastats de dolç i salat.

I la clàssica i tradicional Amanida Cèsar, també molt fresca i bona, amb productes catalans.

Entrepans

Conill amb tàperes.
El conill al punt, molt tendre, i la combinació amb les tàperes perfecta.


kebab de xai de raça ripollesa.
Un especial homenatge a la cuina àrab molt ben aconseguit i molt bo.


 Truita de riu, escarola i fonoll.
Aquest si que és un entrepà suau i refrescant!!!


Bacallà a la llauna.
Homenatge al Bar Ket del Ninot, una barreja dolça i salada molt bona.

I altres que també hem menjat són els de:  perdiu a la vinagreta, botifarra amb rovellons i allioli de codony, pollastre de pagès a la catalana i el bikini amb rúcula i tomàquet. Tot molt bons, llàstima que no en tenim foto i algun ja no és a la carta...

Postres

Recuit de vaca amb mel i nous i Catànies de Vilafranca.
Les catànies no eren per mi, donat que no m'agraden gaire, però la cara de qui se les va menjar indicava que eren molt bones. El recuit és exquisit, a mi m'encanta!!!

A part d'una vegada que vam demanar una cervesa Bleder, la resta de vegades hem demanat una copa de vi, ja sigui blan o negre, i jo personalment em quedo amb una copa de vi blanc Edetaria 2010 Terra Alta, entre altres que també estan molt bons.










Com podeu veure, el compte per a dues persones d'una de les vegades que hi hem anat és de 29.35e (iva inclòs). 

Per mi la qualitat- preu és bona i per això dic que em sembla econòmic i un lloc on val la pena anar!!!

Fastvínic
C/ Diputació, 251
08007 Barcelona
Tel.: 934 873 241

No hay comentarios:

Publicar un comentario